Onderhoud en renovatie

Liva Bouw – Aannemer en klussenbedrijf

Onderhoud en renovatie nodig?

Liva Bouw is dankzij jarenlange ervaring in staat om duurzame en hoogstaande kwaliteit te leveren. U bent hier aan het juiste als u op zoek bent naar onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Liva Bouw kan elke klus klaren voor u als het gaat om al uw onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in en rondom uw woning. Voor ons is alles is bespreekbaar. Wij zijn namelijk een allround bouwbedrijf. Wij hebben ervaring aan een breed scala van werkzaamheden. We zijn de specialist op elk gebied.

Liva Bouw is bereid om uw project uit te voeren. Uw wensen worden in realiteit nog mooier dankzij onze professionele en ervaren klussers.

Deskundige aannemer

Als aannemer in de onderhoud en renovatie zijn wij nu al jarenlang actief. Hierdoor zijn wij niet alleen ervaren, maar ook deskundig en competent. Met het onderhouden van een nieuwbouw woning of bedrijfspand weten wij wat we kunnen verwachten en welke soort werkzaamheden daarbij komen kijken.

Beide een flinke investering

Een renovatie en onderhoudswerkzaamheden zijn beide een flinke investering. U wilt er uiteraard zeker van zijn of het resultaat wordt zoals u wenst. Bovendien is het belangrijk dat u niet teveel betaalt en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij geven u de garantie dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft en dat de investering meer dan waard zal zijn voor u! Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Vraag nu een offerte aan en wij zullen u helder maken hoe de prijs is opgebouwd. Op deze wijze weet u precies wat uw project kost. U weet dan exact waarvoor u betaalt. U weet wat u mag verwachten. Wij weten dan ook wat ons te doen staat!

Voor meer informatie

Neem nu contact op voor meer informatie over onderhoud en renovatie. Bel ons vandaag nog! Online is er ook de mogelijkheid om uw vraag te stellen. Wij adviseren u graag over onze diensten.

Aannemer nodig?

020-2440328

Onderhoud en renovatie
Dakopbouw en uitbouw
Complete verbouwing

Onderhoud en renovatie

Nieuwbouw

Onze diensten

We leveren een breed pakket diensten

Bent u voor uw renovatie of verbouwing op zoek naar een betrouwbare partner? Bekijk hier een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Complete verbouwing

Complete verbouwing

Dakopbouw en uitbouw

Dakopbouw en uitbouw

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Liva Bouw

Wij ontzorgen u volledig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Aannemer nodig?

020-2440328

Wim en Hanneke
6 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Jan Willem Derksen
11 reviews

Fijne samenwerking. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt. Onze slaapkamer is gedaan en ook de badkamer.

K. Topal
9 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Miranda Vos
16 reviews

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader. Ze waren binnen 1 week klaar! Goed advies van te voren en zeer professioneel.

Onze FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze diensten.

Liva Bouw
Hoe lang duurt het gemiddeld voordat een project is voltooid?

Dit is afhankelijk van het project en de omvang ervan. Kleine projecten kunnen in een paar dagen worden afgerond, terwijl grotere projecten weken tot maanden kunnen duren. Wij zorgen voor een duidelijke planning en een tijdslijn voordat u een contract ondertekent.

Wat gebeurt er als er onverwachte problemen optreden?
Een ervaren aannemer of klussenbedrijf zal in staat zijn om snel en efficiënt om te gaan met onverwachte problemen en deze op te lossen. Wij zorgen ervoor dat we vooraf afspraken maken over hoe om te gaan met onverwachte problemen en hoe deze kosten worden behandeld.
Moet ik een vergunning aanvragen voor mijn bouwproject?
Dit is afhankelijk van de grootte en aard van uw project. Liva Bouw kan u helpen bepalen of u een vergunning nodig heeft en u hierbij ondersteunen.
Kan ik geld besparen door zelf materialen te kopen?
In sommige gevallen kan dit zeker helpen om geld te besparen, maar het kan ook leiden tot problemen als de verkeerde materialen worden aangeschaft of als er te weinig materialen zijn.
Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?
Het is belangrijk om dit aan te geven bij oplevering. Wij zullen proberen de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Een greep uit onze portfolio

Recente projecten

Of u nu een potentiële klant bent of gewoon nieuwsgierig bent naar ons werk, ik nodig u uit om mijn portfolio te bekijken en meer te weten te komen over onze diensten.

Bel 020-2440328 of vul ons formulier in

Meer informatie?

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Liva Bouw