Nieuwbouw

Liva Bouw – Aannemer en klussenbedrijf

Dé aannemer voor nieuwbouw projecten

Als u opzoek bent naar een ervaren aannemer voor de restauratie van uw huidige bedrijfspand of woning bent u bij Liva Bouw aan het juiste adres. Liva Bouw is dé aannemer voor uw nieuwbouwprojecten. Wij staan ook voor u klaar als u een nieuw bedrijfspand of nieuwbouw woning wilt laten bouwen. Liva Bouw zet zich in voor u als aannemer nieuwbouw om een volledig nieuw bedrijfspand of woning the realiseren naar uw wensen. Tijdens een gesprek waar we kennis met u maken komen we graag achter wat u daadwerkelijk voor ogen heeft.

Deskundige aannemer

Als aannemer in de nieuwbouw zijn wij nu al jarenlang actief. Hierdoor zijn wij niet alleen ervaren, maar ook deskundig en competent. Met het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand weten wij wat we kunnen verwachten en welke soort werkzaamheden daarbij komen kijken.

U volledig begeleiden

Er moeten veel beslissingen genomen worden tijdens het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand. Als aannemer in de nieuwbouw wil Liva Bouw ervoor zorgen dat u altijd begeleid wordt. Hierdoor zal u er nooit alleen voor staan. We zorgen ervoor dat uw omgeving zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden. Als aannemer willen wij de woning of bedrijfspand uit uw dromen waar maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Bij Liva Bouw kunt u onder andere profiteren van:

Tijdens de medewerking vinden wij direct contact belangrijk tussen de client en aannemer.
We werken vlot door en niemand komt voor onvoorziene verrassingen te staan.
Wij werken als aannemer accuraat en zorgvuldig.
Wij leveren tijdens onze projecten alleen onze beste werk in.
Kwaliteit is van groot belang bij Liva Bouw.
U kunt snelle service en een klant georiënteerde procedure verwachten.

Wilt u meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over hoe wij te werk gaan als aannemer in de nieuwbouw, kunt u altijd contact met ons opnemen. Op onze website vindt u ook informatie over Liva Bouw en de producten en diensten die wij leveren. Wanneer u nog vragen heeft, bel ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 020-2440328. Op werkdagen staan wij klaar om voor u vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies over verschillende opties wat nieuwbouw betreft.

Aannemer nodig?

020-2440328

Nieuwbouw
Dakopbouw en uitbouw
Complete verbouwing

Onderhoud en renovatie

Nieuwbouw

Onze diensten

We leveren een breed pakket diensten

Bent u voor uw renovatie of verbouwing op zoek naar een betrouwbare partner? Bekijk hier een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Complete verbouwing

Complete verbouwing

Dakopbouw en uitbouw

Dakopbouw en uitbouw

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Liva Bouw

Wij ontzorgen u volledig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Aannemer nodig?

020-2440328

Wim en Hanneke
6 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Jan Willem Derksen
11 reviews

Fijne samenwerking. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt. Onze slaapkamer is gedaan en ook de badkamer.

K. Topal
9 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Miranda Vos
16 reviews

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader. Ze waren binnen 1 week klaar! Goed advies van te voren en zeer professioneel.

Onze FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze diensten.

Liva Bouw
Hoe lang duurt het gemiddeld voordat een project is voltooid?

Dit is afhankelijk van het project en de omvang ervan. Kleine projecten kunnen in een paar dagen worden afgerond, terwijl grotere projecten weken tot maanden kunnen duren. Wij zorgen voor een duidelijke planning en een tijdslijn voordat u een contract ondertekent.

Wat gebeurt er als er onverwachte problemen optreden?
Een ervaren aannemer of klussenbedrijf zal in staat zijn om snel en efficiënt om te gaan met onverwachte problemen en deze op te lossen. Wij zorgen ervoor dat we vooraf afspraken maken over hoe om te gaan met onverwachte problemen en hoe deze kosten worden behandeld.
Moet ik een vergunning aanvragen voor mijn bouwproject?
Dit is afhankelijk van de grootte en aard van uw project. Liva Bouw kan u helpen bepalen of u een vergunning nodig heeft en u hierbij ondersteunen.
Kan ik geld besparen door zelf materialen te kopen?
In sommige gevallen kan dit zeker helpen om geld te besparen, maar het kan ook leiden tot problemen als de verkeerde materialen worden aangeschaft of als er te weinig materialen zijn.
Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?
Het is belangrijk om dit aan te geven bij oplevering. Wij zullen proberen de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Een greep uit onze portfolio

Recente projecten

Of u nu een potentiële klant bent of gewoon nieuwsgierig bent naar ons werk, ik nodig u uit om mijn portfolio te bekijken en meer te weten te komen over onze diensten.

Bel 020-2440328 of vul ons formulier in

Meer informatie?

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Liva Bouw