Dakopbouw en uitbouw

Liva Bouw – Aannemer en klussenbedrijf

Dakopbouw en uitbouw nodig?

Wanneer u tijdens uw verbouwing een dakopbouw en uitbouw aan uw huis wilt laten verrichten, kan dat! Liva Bouw regelt dat tot in de puntjes voor u. Wij nemen al het werk uit uw handen en zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen. Wij verzekeren u dat het allemaal snel, voordelig en professioneel verloopt.

Dakopbouw

Een dakopbouw biedt meer licht en ruimte in uw huis. Hiervoor biedt Liva Bouw maatwerk voor al uw dakopbouwwensen. Wij adviseren u graag en hebben een luisterend oor. Ontdek de voordelen bij ons!

Zorgvuldige planning en expertise

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis uit te breiden en meer leefruimte te creëren, dan zijn een dakopbouw en uitbouw twee populaire opties. Beide kunnen uw woning aanzienlijk vergroten en meer natuurlijk licht en extra ruimte bieden.

Een dakopbouw is een uitbreiding van het dak die meestal aan de achterzijde of zijkant van een huis wordt geplaatst. Het creëert extra ruimte in de vorm van een verticaal venster, dat het daglicht binnenlaat en uw zolder omtovert tot een volwaardige leefruimte. Een dakopbouw kan worden aangepast aan uw huisstijl en kan bijdragen aan de esthetiek van uw woning.

Een uitbouw daarentegen is een uitbreiding van uw huis aan de achter- of zijkant en kan variëren van een kleine aanbouw tot een grote uitbreiding die de woonkamer, keuken of slaapkamer omvat. Een uitbouw kan uw leefruimte vergroten en een naadloze verbinding creëren tussen binnen en buiten. U kunt kiezen voor een uitbouw in de vorm van een serre, een veranda, een uitbouw met plat dak of een traditionele uitbouw met een schuin dak.

Voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen om uw project te bespreken. Ook kunt u meer informatie vinden over onze andere diensten en voor advies ons contacteren. Online kunt u ook uw vraag stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw verbouwingsproject. Aarzel niet en vraag een offerte aan.

Aannemer nodig?

020-2440328

Dakopbouw en uitbouw
Dakopbouw en uitbouw
Complete verbouwing

Onderhoud en renovatie

Nieuwbouw

Onze diensten

We leveren een breed pakket diensten

Bent u voor uw renovatie of verbouwing op zoek naar een betrouwbare partner? Bekijk hier een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Complete verbouwing

Complete verbouwing

Dakopbouw en uitbouw

Dakopbouw en uitbouw

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Liva Bouw

Wij ontzorgen u volledig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Aannemer nodig?

020-2440328

Wim en Hanneke
6 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Jan Willem Derksen
11 reviews

Fijne samenwerking. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt. Onze slaapkamer is gedaan en ook de badkamer.

K. Topal
9 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Miranda Vos
16 reviews

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader. Ze waren binnen 1 week klaar! Goed advies van te voren en zeer professioneel.

Onze FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze diensten.

Liva Bouw
Hoe lang duurt het gemiddeld voordat een project is voltooid?

Dit is afhankelijk van het project en de omvang ervan. Kleine projecten kunnen in een paar dagen worden afgerond, terwijl grotere projecten weken tot maanden kunnen duren. Wij zorgen voor een duidelijke planning en een tijdslijn voordat u een contract ondertekent.

Wat gebeurt er als er onverwachte problemen optreden?
Een ervaren aannemer of klussenbedrijf zal in staat zijn om snel en efficiënt om te gaan met onverwachte problemen en deze op te lossen. Wij zorgen ervoor dat we vooraf afspraken maken over hoe om te gaan met onverwachte problemen en hoe deze kosten worden behandeld.
Moet ik een vergunning aanvragen voor mijn bouwproject?
Dit is afhankelijk van de grootte en aard van uw project. Liva Bouw kan u helpen bepalen of u een vergunning nodig heeft en u hierbij ondersteunen.
Kan ik geld besparen door zelf materialen te kopen?
In sommige gevallen kan dit zeker helpen om geld te besparen, maar het kan ook leiden tot problemen als de verkeerde materialen worden aangeschaft of als er te weinig materialen zijn.
Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?
Het is belangrijk om dit aan te geven bij oplevering. Wij zullen proberen de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Een greep uit onze portfolio

Recente projecten

Of u nu een potentiële klant bent of gewoon nieuwsgierig bent naar ons werk, ik nodig u uit om mijn portfolio te bekijken en meer te weten te komen over onze diensten.

Bel 020-2440328 of vul ons formulier in

Meer informatie?

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Liva Bouw