Complete verbouwing

Liva Bouw – Aannemer en klussenbedrijf

Complete verbouwing nodig?

Deskundige hulp bij een complete verbouwing met scherpe tarieven vindt u alleen bij Liva Bouw! Wij beschikken enkel en alleen over ervaren verbouwers die van alle markten thuis zijn, waardoor u alle klussen tijdens uw verbouwing door slechts één bedrijf hoeft te laten uitvoeren.

Sloopwerkzaamheden

Bij een complete verbouwing hoort vaak ook sloopwerkzaamheden bij. Liva Bouw biedt u de efficiëntste en gemakkelijkste uitweg. Wanneer u sloopwerkzaamheden op uw planning heeft staan, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en slopen vakkundig voor u om uw verbouwingsplannen te laten uitkomen.

De woning van uw dromen

Een complete verbouwing kan een zeer ingrijpende en uitdagende onderneming zijn, maar het kan ook de perfecte manier zijn om uw huis te transformeren en uw leefruimte aan te passen aan uw veranderende behoeften en stijl. Een totaalrenovatie biedt de mogelijkheid om uw woning volledig te vernieuwen en aan te passen aan uw wensen, van de indeling van de ruimte tot de materialen en afwerkingen die worden gebruikt. Neem contact op voor advies.

Het is belangrijk om te beginnen met een grondige planning en het opstellen van een realistisch budget voor uw complete verbouwing. U moet rekening houden met alle kosten, van de materialen en arbeid tot eventuele vergunningen en extra’s zoals decoratie en meubels. Het inhuren van een aannemer die gespecialiseerd is in totaalrenovaties kan u helpen om het proces soepeler te laten verlopen en de kwaliteit van het werk te waarborgen.

Voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen om uw project te bespreken. Ook kunt u meer informatie vinden over onze andere diensten en voor advies ons contacteren. Online kunt u ook uw vraag stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw verbouwingsproject. Aarzel niet en vraag een offerte aan.

Aannemer nodig?

020-2440328

Complete verbouwing
Dakopbouw en uitbouw
Complete verbouwing

Onderhoud en renovatie

Nieuwbouw

Onze diensten

We leveren een breed pakket diensten

Bent u voor uw renovatie of verbouwing op zoek naar een betrouwbare partner? Bekijk hier een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Complete verbouwing

Complete verbouwing

Dakopbouw en uitbouw

Dakopbouw en uitbouw

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Liva Bouw

Wij ontzorgen u volledig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Aannemer nodig?

020-2440328

Wim en Hanneke
6 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Jan Willem Derksen
11 reviews

Fijne samenwerking. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt. Onze slaapkamer is gedaan en ook de badkamer.

K. Topal
9 reviews

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Miranda Vos
16 reviews

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader. Ze waren binnen 1 week klaar! Goed advies van te voren en zeer professioneel.

Onze FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze diensten.

Liva Bouw
Hoe lang duurt het gemiddeld voordat een project is voltooid?

Dit is afhankelijk van het project en de omvang ervan. Kleine projecten kunnen in een paar dagen worden afgerond, terwijl grotere projecten weken tot maanden kunnen duren. Wij zorgen voor een duidelijke planning en een tijdslijn voordat u een contract ondertekent.

Wat gebeurt er als er onverwachte problemen optreden?
Een ervaren aannemer of klussenbedrijf zal in staat zijn om snel en efficiënt om te gaan met onverwachte problemen en deze op te lossen. Wij zorgen ervoor dat we vooraf afspraken maken over hoe om te gaan met onverwachte problemen en hoe deze kosten worden behandeld.
Moet ik een vergunning aanvragen voor mijn bouwproject?
Dit is afhankelijk van de grootte en aard van uw project. Liva Bouw kan u helpen bepalen of u een vergunning nodig heeft en u hierbij ondersteunen.
Kan ik geld besparen door zelf materialen te kopen?
In sommige gevallen kan dit zeker helpen om geld te besparen, maar het kan ook leiden tot problemen als de verkeerde materialen worden aangeschaft of als er te weinig materialen zijn.
Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?
Het is belangrijk om dit aan te geven bij oplevering. Wij zullen proberen de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Een greep uit onze portfolio

Recente projecten

Of u nu een potentiële klant bent of gewoon nieuwsgierig bent naar ons werk, ik nodig u uit om mijn portfolio te bekijken en meer te weten te komen over onze diensten.

Bel 020-2440328 of vul ons formulier in

Meer informatie?

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Liva Bouw